Engels conversatielessen

In oktober beginnen we weer met Engels. Er worden vier groepen gevormd.

HALF-GEVORDERDEN
Wanneer? Maandagavond 19:00 – 20:30 uur
We gebruiken een lesboek met CD’s als basis, maar er wordt veel gepraat over van alles!! In het boek staan leesteksten, oefeningetjes (die u thuis kunt doen en nakijken) en grammatica.

GEVORDERDEN
Wanneer? Maandagavond 20:30 – 22:00 uur
We lezen en bespreken een Engels boek (van thuis) en gebruiken verder losse copieën. De ene keer een beetje grammatica, de andere keer iets over een Engelse traditie of ander interessant onderwerp. Héél veel praten dus…..

GEVORDERDEN
Wanneer? Woensdagochtend 9:30 – 11:00 uur
We gebruiken een lesboek, maar praten (en lachen) heel veel, in het Engels natuurlijk, en zullen in de loop van het jaar overgaan op een leesboek (zie maandagavond 20:30 – 22:00 uur).

SNELLE BEGINNERS
Wanneer? Woensdagochtend 11:00 – 12:30 uur
Een nieuwe beginnersgroep waar we een lesboek – en werkboek in één – gebruiken met CD’s (of MP3). De meeste mensen hebben ooit wel Engels geleerd, maar hier beginnen we helemaal van voren af aan. Vanaf de eerste keer spreken we het ook en zo blijft het levendig en gezellig. Schrijven doet u in uw boek en de antwoorden staan achterin, zodat u zelf kunt kijken of het goed is. Ondertussen doen we een beetje grammatica, leren woordjes en voor u het weet spreekt u (weer) Engels.

Kosten: €125,- voor 22 lessen, en een boek voor €32,-.

Aanmelden en informatie aanvragen kan via engelshoeksteen@gmail.com.