Engels conversatielessen

We beginnen in de eerste week van oktober weer met Engelse les. Vanwege de Corona-maatregelen zijn we enigszins beperkt, maar het lukt zeker om iedereen virusvrij te houden.

Er worden vier groepen gevormd.

BEGINNERS
Wanneer? Dinsdagavond 20:30 – 22:00 uur
We gebruiken een lesboek, maar praten heel veel, in het Engels natuurlijk. Deze groep is in 2020 begonnen, maar helaas moesten we in december stoppen. Heel geschikt voor snelle beginners. Als u wel al een beetje Engels gehad heeft, maar graag weer even overnieuw wilt beginnen is deze cursus ideaal voor u.

TWEEDEJAARS BEGINNERS
Wanneer? Woensdagochtend 11:00 – 12:30 uur
We gebruiken een lesboek met tekstjes, luisteroefeningen en praten – en lachen – ook veel. Iedereen vertelt iedere week iets wat hij/zij gedaan of gezien heeft de afgelopen week.

HALF-GEVORDERDEN
Wanneer? Dinsdagavond 19:00 – 20:30 uur
We praten heel veel, vooral over van alles wat ons bezighoudt, leren nieuwe woorden en grammatica met behulp van een lesboek. Ook kunnen alle cursisten boekjes lenen om thuis te lezen.

GEVORDERDEN
Wanneer? Woensdagochtend 9:20 – 10:50 uur
Er wordt hier ook héél veel gepraat (en gelachen), o.a. over de afgelopen week en het nieuws, ook dat van de Engelssprekende wereld. Ook bespreken we de meeste feest- en herdenkingsdagen.
We lezen een boekje en/of losse teksten en oefenen woorden en grammatica.

De cursussen omvatten 20 lessen van 1 1/2 uur. Maximale groepsgrootte is 10. De lessen beginnen in de eerste week van oktober t/m de laatste week van maart. We houden de schoolvakanties aan. De kosten voor de lessen zijn €140,00 voor de hele periode. Boeken (tekst- en werkboeken met CD’s of MP3) kosten ongeveer €30,00. De kosten van de leesboekjes voor de gevorderden variëren. Voor kopieën vragen we een kleine bijdrage van €2,00 voor de hele cursus.

Aanmelden en informatie aanvragen kan via engelshoeksteen@gmail.com of Tel. 0640325183.