Kinder Vakantie Spelen

Al jaren organiseert het Buurthuis de Kinder Vakantie Spelen (KVS). Dit is een week vol met activiteiten voor kinderen in de laatste week van de schoolvakantie.

Het is bedoeld voor alle kinderen die naar de basisschool gaan. In verband met de grootte van zowel de kinderen als de groep wordt de groep gesplitst in groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8. Die laatste groep heeft op de woensdag een kampeernacht op het Strand van Luna.

De KVS editie 2021 is alweer voorbij. Het is weer fantastisch geweest en wij vonden het leuk om het organiseren voor zo veel enthousiaste kinderen.

Volgend jaar (weer) meedoen? Dat kan. Het vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie voor de basisschool. In 2022 is dat van 22 augustus tot en met 26 augustus (week 34).

De kaartverkoop start ergens in juni 2022 via een link op deze pagina. Hou deze pagina rond die tijd dan ook in de gaten. Als je in 2021 ook al hebt meegedaan dan ontvang je voor de inschrijving automatisch bericht.

Wij genieten nog even na en kijken ook alweer uit naar een leuke voorbereiding!

**KVS 2021**

De kleine kinderen hebben maandag heerlijk geknutseld en hebben onder andere een aquarium gemaakt.

De grote kinderen hebben prachtige mascottes gemaakt.

De winnaar van de dag was Plankton, de mascotte van Licht Blauw.

Het Donker Blauwe team heeft een prachtige narwal gemaakt.

De dolfijn van team Oranje heeft een soapserie van een leven achter de rug, maar is nu een mascotte.

SpongeBob heeft helaas waterpokken, maar is nog steeds graag mascotte voor team Groen.

Dinsdag een natte maar geslaagde speurtocht gehad. Ondanks de regen hadden de kinderen en vrijwilligers het erg naar hun zin. Het werd wel koud in de regen, maar met een trui aan ging het prima!

Woensdag was een lange maar geslaagde dag. In Plaswijckpark was genoeg te doen voor iedereen. Een speeltuin, een dierentuin en zelfs een draaimolen. Het meeleeftheater van Wouter en Toeter was ook weer geweldig, zowel de kinderen als de vrijwilligers zaten aandachtig te luisteren.

Nog een natte dag op donderdag, maar toch hebben de kinderen veel plezier gehad met de spelletjes en de speeltuin.

Vrijdag was helaas al weer de laatste dag van de KVS 2021. Het was een gezellige week, maar het leukste is toch wel de vrijwilligers nat gooien. We zien jullie allemaal graag volgend jaar terug!

Bent u geïnteresseerd in één van onze activiteiten? Kom gerust langs: Buurthuis de Hoeksteen, Amatist 13  1703 AP Heerhugowaard

Heeft u vragen aan ons? Wij zijn het beste te bereiken via e-mail: info@buurthuisdehoeksteen.nl