Kinder Vakantie Spelen

Al jaren organiseert het Buurthuis de Kinder Vakantie Spelen (KVS).
Dit is een week vol met activiteiten voor kinderen in de laatste week van de schoolvakantie.

Het is bedoeld voor alle kinderen die naar de basisschool gaan. In verband met de grootte van zowel de kinderen als de groep wordt de groep gesplitst in groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8.

Die laatste groep heeft op de woensdag een kampeernacht op het Strand van Luna.

Dit jaar is de KVS-week van 16 augustus t/m 20 augustus. De kaartverkoop start op donderdag 17 juni om 19:00 uur via een link op deze pagina.

Wij kijken uit naar een leuke week!

De Kinder Vakantie Spelen worden mede mogelijk gemaakt door:

Dinsdag 23 augustus

De 3 s-en Speurtocht, Sport en Spel

Na de geweldige opening van de spelen gister is het vandaag tijd om fanatiek aan de slag te gaan met sport en spel. Alles in het thema Olympische spelen. De speurtocht leidde de kinderen langs alle sportieve activiteiten. De sfeer zit er goed in en de kinderen en vrijwilligers hebben een fantastische middag. De spanning neemt nu al wel toe, want morgen is het uitje en de slaapnacht. Waar gaan we naartoe? Het blijft geheim totdat we vertrekken morgen.

Maandag 22 augustus

De Olympische Kindervakantie Spelen 2016 zijn van start!

De Olympische spelen in Rio zitten er inmiddels op! Zojuist zijn de Olympische kindervakantiespelen bij Buurthuis de Hoeksteen begonnen! Vandaag hebben de vrijwilligers en kinderen kennis met elkaar gemaakt, is er heerlijk geknutseld en is er een heuse openingsceremonie met eigen vlaggen, yells en mascottes geweest! De kop is eraf, het beloofd een sportieve, drukke, leuke en vooral een fantastische week te worden. De kinderen lijken er zin in te hebben! De vrijwilligers hebben dat in ieder geval voor 200%!

Bent u geïnteresseerd in één van onze activiteiten? Kom gerust langs: Buurthuis de Hoeksteen, Amatist 13  1703 AP Heerhugowaard

Heeft u vragen aan ons? Wij zijn het beste te bereiken via e-mail: info@buurthuisdehoeksteen.nl