Medium Time meditaties

Medium Time meditatie lessen

Bij voldoende aanmeldingen starten er begin Mei weer meditatielessen op de vrijdagen van 18.30 tot 19.30 in buurthuis de Hoeksteen. Deze meditatie lessen zijn er voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en zich meer wil leren ontspannen. Er worden tijdens de lessen verschillende meditaties aangeboden, zoals zit, lig, sta en beweeg meditaties. Je leert tijdens de lessen opmerkzaamheid beoefenen, waardoor je bewuster raakt van wat er allemaal in jou beweegt en leeft, zodat je vanuit de doen modus meer leert bewegen naar de zijn modus.

De meditaties zorgen ervoor dat de stress afneemt en je minder gaat piekeren, beter gaat slapen en leiden tot meer zelfacceptatie en eigenliefde. Het versterkt je hele immuunsysteem en laat angst en sombere klachten afnemen, waardoor je jou, zelfkennis, – controle en geluksgevoelens vergroot. Na een les ervaar je al merkbaar verschil in jouw lichaam en geest.

Mocht u interesse hebben in deze meditatiecursus van 8 lessen, neem dan contact op met Tamara de Jong. Contact gegevens  info@mediumtime.nl of bellen naar 0643827235